Torno amb una altra recepta amb xocolata i és que a la meva cuina és la reina!
Els ingredients van anar sortint del que tenia a la nevera i perquè vaig veure una terrina de gerds que feia molt bona pinta i no vaig poder resistir a comprar-la.
A mi m'ha agradat molt la combinacció de sabors, segur que la tornaré a repetir igual o amb maduixes.
TARTA DE XOCOLATA AMB GERDS
Ingredients:
- 1 làmina de pasta brisa
- 200 ml de nata per muntar
- 250 gr. xocolata 70%
- 1 cullerada de margarina
- 200 gr. de gerds
- 3 cullerades de melmelada de gerds (o puré de gerds amb sucre)
Preparació:
Estendre la pasta brisa sobre un motlle forrat amb paper de forn (el que portava la mateixa pasta), punxar-la amb una forquilla i posar-hi cigrons secs per tal que no pugi la massa al coure's. Jo entre la massa i els cigrons també poso un paper de forn perquè aquests no es quedin enganxats. Posar el forn durant 15/20 minuts a temperatura mitjana. Un cop cuita deixar refredar.
Per un cantó trossejar la xocolata i per l'altre escalfar la nata fins que arribi al punt d'ebullició. A continuació, abocar la nata sobre de la xocolata, remenar amb energia per tal que es desfaci tota la xocolata. Afegir la margarina i seguir barrejant.
Estendre la mermelada a la base de la tarta i a sobre estendre la barreja de xocolata. Deixar refredar 5 minuts i col·locar els gerds. Per últim deixar refredar a la nevera i decorar amb sucre glaç abans de servir.
Els gerds i la xocolata lliguen moltíssim. Ha de quedar un pastís boníssim, per a xocaddictes total!!!
ResponEliminaDoncs en la meva cuina també és la reina...una pinta fantàstica.
ResponElimina