Avui porto una refrescant crema de maduixes, ha resultat un postre lleuger i un bon final dolç pel dinar de dissabte.
Ha estat improvisat, volia fer un postre per dinar que fos ràpid i que portés maduixes ja que tenia una caixa ben plena. I he quedat contenta amb el resultat!
CREMA DE MADUIXES
Ingredients:
- 250 gr. de maduixes
- 3 cullerades soperes de sucre (morè o blanc)
- 15 gr. de maizena
- 200 ml. de llet
Avui he utilitzat llet d'avena, si no la coneixeu us animo a que la proveu és una bona alternativa a la llet de vaca. Com també ho són la d'arròs i la de soja.
Preparació:
Un cop tenim les maduixes netes les tallem a trossets, hi afegim el sucre i ho triturem amb el túrmix. En un dit de llet hi dissoldrem la maizena i ho reservarem. L'altre part de la llet l'afegim a les maduixes i ho posem tot al foc, quan estigui calent hi afegim la llet amb maizena. Ho posem a foc lent i ho anem barrejant amb una cullera de fusta fins que arrenca al bull i tenim la textura que ens agradi.
Ho aboquem als recipients i ho deixem a la nevera un mínim de dues hores perquè quedi ben fresquet!
El que espot arribar a fer amb les maduixes, oi? a sobre ens fan un favor davant els compormisos...en un plis plas, postres!Provaré l´avena.
ResponEliminaDoncs per ser imporvisat, ha de ser ben bo! I molt sa, les maduixes ara estan boníssimes!
ResponElimina